CNC roterende tabeller

En CNC Rotary table er et stykke af CNC fræsning udstyr anvendes til præcision metalbearbejdning. Det minder end en dividere hoved eller indeksering hoved, bortset fra at den er rettet til at blive brugt i kun to fly, et vandret plan og det lodrette plan. En CNC roterende tabel bruges til CNC fræsning og består af en solid base, der har ordentlige bestemmelser for fastspænding metal materiale på tabeller og andre former for udstyr. Tabellen i denne CNC fræsning udstyr er en præcision fræset disk, der også har bestemmelse at klemme materialer i det, der er hjulpet på vej med en T slot. Denne CNC fræsning udstyr kan rotere ved sig selv eller være kontrolleret af en orm eller en håndholdt operationelle kontrol.

1. ekstrem nøjagtighed

En gradueret dial og en vernier skala tillade denne roterende tabel skal placeres til en høj grad af nøjagtighed. Center CNC fræsning udstyr har hul, tillader en morse-konus center eller Armaturet skal indsættes. En pinoldok tilbydes normalt hvis Drejebordet kan monteres fra sin afslutning, således at aksen vil være vandret. Den hyppigste anvendelse af denne CNC fræsning udstyr er på den lodrette akse, der i denne tilstand er på det samme fly som kutteren, når det bruges på en fræser.

2. coaxial Design

Hvis tabellen CNC roterende er monteret på en sekundær tabel arbejdsemnet er justeret i midten omkring den roterende tabeller akse, er arbejdsemnet i denne position centreret omkring den skærende værktøjer akse; Dette gør alle tre akser koaksial. At gøre en vej for den sekundære tabel skal forskydes i enten x eller y plan, således at cutter er sat i en afstand fra arbejdsemnets center giver et samtidige operationer på arbejdsemnet.

3. specialiseret eller almindelig?

Der er bogstaveligt talt hundredvis af CNC fræsning udstyr tilgængeligt på markedet i dag med forskellige specifikationer og forskellige andre funktioner. De kommer i alle typer af former og størrelser. Nogle er designet til bestemte programmer, mens andre er mere generelle formål i naturen. Når man ser for de rette CNC roterende tabeller, prøv at tale med folk, der allerede bruger denne form for udstyr fra dem. du kan lære hvordan dette ting arbejde. Det gode ved taler til dette folk er, at du vil få oplysninger ikke baseret på industriel propagandas men på erfaring og anvendelser af der CNC fræsning udstyr. Du kan også besøge en shop i dit område, så du vil ly se på hvordan CNC rotary tabeller arbejde. Du kan Eva forsøger at bruge en CNC fræsning udstyr for at vide hvordan det føles. Du kan også deltage i CNC seminarer for at kunne få professionel synspunkter om hans spørgsmål og også Glem ikke at tjekke online oplysninger websteder.

4. etablere butik

Når du opretter din CNC roterende tabeller Sørg for, at platformen er stabil og din CNC fræsning maskine sikker. Opsætning af din CNC er fræsning maskiner et kritisk spørgsmål til tidlige succes, de mindre bevægelse, der opstår jo bedre. Det rigtige materiale skal anvendes bør også tænkt på, når du bruger denne form for CNC-bearbejdningsmaskiner. Bestemme den rigtige tykkelse og størrelser af dine materialer. Også vil kigge efter passende inventar til dit CNC-bearbejdningsmaskiner, for dette spare tid, penge og frustration, når du bruger dine CNC roterende tabeller.

Før du går i produktion, lave en plan til at teste de forskellige variabler du skal arbejde med i en periode. At blive fortrolig med din maskine er også en afgørende betydning for succes. Prøv at gøre bekendt med de forskellige typer af snit, type af materialer skal skæres, tabeltype, spåndybder, de tilspænding og den type og størrelse af bits, som du vil udnytte. Føler omkring maskinen men ikke bogstaveligt talt selv for det kan jeg sårer dig.

5. Satefy

Sørg for at læse dine manualer og have en grundig forståelse af sikkerhedsforanstaltninger og de forskellige funktioner i dit CNC-bearbejdningsmaskiner. Har en god idé om, hvordan denne ting virker. Hvad det kan gøre for at gøre din virksomhed prosper og også hvordan det kan skade dine medarbejdere.

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.