3 måder at få penge til det, du drømmer om

Føler du, at du ikke kan få råd til det, du går og drømmer om? At det virker underligt, at der i starten af måneden er rigeligt med penge på kontoen, men det er som om, at de forsvinder ned i et sort hul, og inden du har set dig om, så er de væk og den sidste del af måneden skraber du bunden? For at komme problemet til livs, skal du have skabt overblik over din økonomi og lave nogle ændringer. Der findes overordnet set 3 måder, hvorpå du kan få råd til det, du gerne vil.

De 3 måder at få penge til det, du gerne vil bruge penge på, er:

  • Øg dine indtægter
  • Indskrænk dine udgifter
  • Tag et lån

Start med at få et overblik over dine indtægter og dine udgifter, så du kan se, hvor dine penge rent faktisk ryger hen. Ofte er det ikke der, man regner med, og ofte er ens forbrug meget højere, end man lige går og tror. Når du har set sammenhængen mellem dine indtægter og udgifter, så kan du gøre op med dig selv, om du har brug for at øge dine indtægter eller om du kan skære i dine udgifter eller forbrug.

En tredje mulighed er at tage et lån. Har du brug for et lån? Læs denne artikel. Et lån er en mulighed, hvis du i dit budget kan se, at der er råderum i din økonomi til at betale de fastsatte afdrag af. Er der noget, du har brug for eller virkelig godt kunne tænke dig nu og her, men du simpelthen ikke har været disciplineret nok til at spare op, så er et online lån en mulighed. Det samme gælder, hvis du kan se, at din økonomi får et boost snart på grund af nyt job eller lignende, så din indtægt stiger.