Har du “Græs Hopper” sind? Mindmapping hjælper dig med at indfange ideer så hurtigt som du kan tænke

Ikke kun studerende, bare om alle altid nødt til at tage noter på et tidspunkt eller det andet. Den konventionelle metode til skrivning er en lineær måde, hvor hvert punkt er trofast skrevet i hele sætninger, pasning af betydning, syntaks og kommaer, osv. Dette hjælper os ikke i effektiv notetagning, som vi kæmper for at holde trit med højttaleren eller vores racing tanker i hurtigt at skrive oplysninger ned.
Men med Mind Maps, kan det være en helt anden historie. Du vil lære en helt ny måde at håndtere note tager du kan bare køre videre og hvad ’ s mere, holde trit med din kører tanker. Så hvad er så specielt ved det at skrive bliver så let? Mind Maps magt ligger i, at oplysninger er holdt i et format, dit sind vil finde nem at huske og hurtig at gennemgå.
Mind Mapping teknik bruger først, ikke-lineære metode til nøglen ord eller sætninger i stedet for lange, kører sætninger. Mind Map giver en to-dimensionelle struktur, hvor primære, sekundære og andre niveauer af tanker eller ideer er lagt ud, så strømmen af tanker, og relationen mellem forskellige niveauer af tanker er klart bragt ud.
Et komplet Mind Map vil have de vigtigste emne linjer udstråler i alle retninger fra center. Sub-emner flyder fra det vigtigste udgiftsområde vil være knyttet som filialer af et træ til hovedstammen. Bare at udforske dine tanker og at sætte dem i enkelt word opretter automatisk forskellige niveauer så den hele tankegang bliver projekteret.
Mind Maps er hovedsagelig om at bemærke de mest præcise punkter, er det kompakt, besætter mindre mængden af plads, men samtidig give et samlet billede af hele emnet med et enkelt blik. Finder du, at du skal medtage flere point, kan du nemt integrere dem med få afbrydelser.
Mindmaps er af stor værdi for:
-Opsummering af en række oplysninger
-konsolidering af mangeartede oplysninger
* tænke igennem komplekse problemstillinger og
* fremlægge oplysninger, hvor strukturen og strømmen af motivet er kategorisk klar
Mindmaps er også meget let at gennemgå, som du kan blot opdatere oplysninger ved blot et hurtigt blik i Mind Map. Formatet af Mind Map aids ved at erobre hele essensen af emnet på et øjeblik.
Derudover er Mind Maps yderst effektiv som mnemoteknik. Det er nemt at huske form og struktur af et Mind Map, da du er helt involveret i at sætte dem. Så er du klar over dine tanker på en bestemt del af Mind Map.
Udover, farver, billeder og symboler udgør en vital del af mindmaps. Farver til at skelne mellem forskellige aspekter af emnet og også vise deres organisation, bortset fra at hjælpe til at visualisere mindmaps til tilbagekaldelse. Yderligere, billeder og symboler støtte at huske oplysninger mere effektivt end ord. Også, linjer eller symboler der bruges i Mind Maps til at vise cross-forbindelser på én side til en anden. Dette hjælper dig med at se forbindelsen mellem de forskellige elementer let.
Først og fremmest er dine Mind Maps din egen værdsatte besiddelse. Når du lærer at bruge Mind Map, kan du udvikle din egen stil for at gøre dem meningsfuldt. Mens du kan bruge din hånd til at tegne mindmaps, har du nu softwareværktøjer til at hjælpe dig producere top kvalitet Mind Maps, som nemt kan redigeres og omarbejdet. Alle disse og flere gør en stærk sag for dig at lære Mind Map og bruge dem til effektive kommentar indtagelse. Den mest markante punkt er Mind Maps en stor anvendelse i forskellige aspekter af vores aktiviteter og ikke begrænset til bare notatskrivning.

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.