Skal du have nyt badeværelse?

Det kan være lidt af et projekt at kaste sig ud i, hvis du skal have lavet nyt badeværelse. Derfor er det også vigtigt, at du forbereder dig godt, og at du gør dig nogle overvejelser inden du går i gang. Det gælder både i forhold til farver, stil, materialer, plads og budget, som alt sammen skal være på plads, inden du kan begynde med at renovere.

Badeværelset er sammen med køkkenet det dyreste rum at renovere i din bolig, og derfor er det ekstra vigtigt, at du har lagt et budget. Når du lægger et budget, ved du også bedre, hvad du skal gå efter, når du besøger forskellige badeværelsesbutikker. Mange vælger at låne penge, når de skal have renoveret deres badeværelse. Du kan også vælge at optage et minilån uden renter til dit nye badeværelse.

Stil dig selv spørgsmål

Inden du går på jagt efter dit nye badeværelse, kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvad er vigtigt for mig i et badeværelse? Og hvad kan jeg godt undvære?
  • Hvad kan jeg gøre, for at skabe mest muligt gulv- og skabsplads?
  • Vil jeg vælge et sikkert og langtidsholdbart design? Eller vil jeg udfordre tidens tendenser?
  • Hvordan forestiller jeg mig, at det perfekt badeværelse ser ud?

Sådan forbereder du dig

Som tidligere nævnt skal du forberede dig meget, inden du kan komme i gang med at renovere dit badeværelse. Det betyder også, at hvis du kun har det ene badeværelse og/eller toilet til rådighed, så skal du have forberedt et alternativ til toiletbesøg og bade i den næste periode. Det kan nemlig tage to til seks uger at renovere dit badeværelse, hvor du altså ikke kan bruge det i din hverdag.

Det er også en god idé, at du overvejer, om du selv vil stå for hele projektet, eller om du vil hyre en hovedentreprenør der kan klare hele renoveringen for dig. Der er ingen tvivl om, at det bliver en dyrere udgift for dig, hvis du skal have håndværkere til at gå derhjemme. Derfor kan det være, at du har brug for at optage et lån, og det kan du gøre på compareloans.dkkviklaan-rentefrit