en samlet mødeløsning: audio-video-WEBconference

Mange års kører voice messaging og elektronisk post, har vi mistet synet, at vigtig kommunikation sker i realtid og ikke afveg tid. Selv om vi har alle haft lejlighed til at eksperimentere med direkte kommunikationsteknologi: audio-konference, videokonferencer og WEB-konference.

Hver af disse teknologier indebærer fordele ledsages af deres ulemper. Audiokonferencer transporterer stemmer til mange mens de forlader os i mørke. Videokonferencer giver os farve, men det er ikke nyttigt for samarbejde omkring en præsentation eller et dokument. For det meste, er WEB-conferencing designet til at samarbejde med skærm deling og undertiden giver indtryk af taler ud i rummet.

I dag, samlet conferencing integrerer lyd, video og WEBconference på en grænseflade til PC. Det replikater i domænet af konferencer, hvad unified messaging har realiseret samtidig integrere vocal beskeder med e-mail. Selv om det er skærmen deling, der ændrer alt at gøre deltagerne i en WEBconference, skuespillere og ikke bare tilskuere. Der udgør den vigtigste katalysator for samarbejde og kilde til synergi i organisationerne.

Tele-effektivitet også udgivelser, Accessware, en bi-directional sen raster deler tilføjelse til Conferenceware, dens forenet mødeløsning. Under en WEBconference med Accessware, kan præsentationsværten vise skærmen af en deltager til alle. Omvendt, kunne han eller hun give kontrol over sin skærm til en anden deltager, som så bliver en co studievært.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.