Betalt undersøgelsen

En af de mest populære arbejde på home penge beslutningstagere i dag er betalt undersøgelser. Jeg er sikker på du har set en af de følgende annoncer:

Cash til at tage undersøgelser, betalt undersøgelsen, få betalt for din mening, Online Paid Surveys, få betalt til at tage Surveys, tage onlineundersøgelser for kontanter!

Hvis du er ligesom jeg var jeg sikker på, du spekulerer på, hvordan man lære at tjene penge ved at tage undersøgelser.

Faktum er der er mange virksomheder, der vil betale dig for at deltage i Online undersøgelser, fokusgrupper, og produkt tester. Disse er markedsundersøgelse selskaber, der er betalt af store virksomheder til at finde ud af, hvad offentligheden mener om deres produkter. De ønsker at vide, hvis deres reklamekampagner arbejder og hvordan hverdagens mennesker føler deres produkter. Mange større firmaer bruger en enorm mængde hvert år på reklamer. Så betaler du et par dollars til at finde ud af om deres reklame virker er ikke det store af en aftale og betragtes som penge godt givet ud. De ansætter markedsundersøgelse selskaber og markedsundersøgelse selskaber send undersoegelserne for almindelige mennesker at se hvad er appellerer til offentligheden.

Så nu, at vi forstår, hvor pengene kommer fra lader gå videre til hvordan man finder hvilke virksomheder at gøre forretninger med, fordi der er mange virksomheder, der vil spilde din tid og betaler du ingenting. Den bedste metode efter min mening er af enten gøre en masse store forskning eller finde et velrenommeret firma, der har gjort arbejdet for dig. Der er et par af disse virksomheder rundt og jeg fremhæver dem på min hjemmeside. De virksomheder kaldes betalt undersøgelse database selskaber. Det er lettere at forskning et par af disse end hundredvis af undersøgelsesfirmaer, der er i øjeblikket ude der.

Den store fordel at disse typer af programmer er at det sparer dig tid og tid er penge. Du kunne bruge timer på søgning internettet gratis undersøgelse selskaber på din egen eller du kan tilslutte sig en af disse database undersøgelsesfirmaer, der har gjort benet arbejde for dig. Jeg læne mod betalt undersøgelse bibliotek database selskaber mig, fordi jeg følte, jeg kunne gøre mere at tage undersøgelser i løbet af den tid, jeg ville være at gå gennem de mange undersøgelsesfirmaer. Tid er penge og mange af de virksomheder, jeg har på min hjemmeside opkræver et beskedent gebyr for adgang til deres database. Online betalt undersøgelsen databaser er ikke gratis. Betalt undersøgelsen database selskaber opkræve omkring $35 – $60 for deres rundspørge register. Gang du gemmer og uddannelsen får du er værd de beskedne gebyr og jeg er glad for min kone og jeg valgte at bruge en af disse virksomheder. Min kone har faktisk siden af vores forretning.

Okay, vi forstår, hvordan vi tjene penge, hvordan at finde undersøgelsesfirmaer til handler med og nu vi vil beskæftige sig med den sidste bid af information, som hvordan vi starte og hvad skal vi begynde at tjene penge fra hjemmet tager undersøgelser.

Alt du behøver er en computer, adgang til internettet, e-mail-adresse og et par timer om ugen til at sætte i dit nye arbejde i hjemmet business. Jeg vil foreslå at oprette en separat e-mail-adresse for dig undersøgelse business. Du don’ t nødt til at gøre dette, men jeg kan godt lide at holde det hele adskille mig selv. Du skal bruge en telefonlinje, hvis du ønsker at deltage i nogle af områderne som fokusgrupper. Du kan vælge, om du ønsker at gøre denne del eller ej. Det er helt op til dig.

Den næste ting du skal gøre er at vælge hvilke betalt undersøgelse Database selskab du vælger at bruge. Du kan enten gøre forskningen selv eller du er velkommen til at få adgang til min hjemmeside hvor du kan læse og gennemse forskning og anbefalinger jeg har lavet.

I Resumé

1. gennemgå de tilgængelige Online Survey databaseprogrammer

2. indsnævre valg til 1-3 programmer

3. find ud af hvilke har en pengene tilbage garanti

4. Brug dit kontokort hvis det er muligt for yderligere beskyttelse

5. Tilmeld dig & begynde at tjene penge!

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.