5 tips til vellykket Time Management

Kunne du gøre med en anden time tilføjet til din dag? Hvor omkring 10? Godt, medmindre du er magisk, kommer det ikke til at ske (medmindre du ansætte en Virtual Assistant), så du skal lære at klemme hvert sekund ud af din dag. Dette betyder ikke pakning tidsplanen så fuld, du er opbrugt. Det betyder planlægger din tid, så du får mest ud af det. Det betyder, at finde balance. Dette betyder ikke at give afkald på din fritid, men planlægger det. Her er en plan for at få dig i gang:
Lave en tidsplan. Redegøre i detaljer hvordan du vil bruge hver time på dagen. Jeg planlægge i blokke af tid for min familie, og blokke af tid til arbejde. Jeg gør dette i Outlook og indstille påmindelser for ting jeg glemme (som markedsføring). Med mit arbejde blokke, jeg får bestemt og tilføje tid til at arbejde på markedsføring, møder, og sådan. Med tid til familien, jeg kun laver en note hvis der er noget allerede planlagt. Ellers vil jeg gerne efterlade tidspunktet åben for hvad vi lyst at gøre. Normalt, falder min hvile i min familie tid.
Holde sig til tidsplanen. Hey, kender jeg ting kommer op, så jeg ikke fortæller dig at fortælle dit syge barn, at de skal tage sig af sig selv i de næste 3 timer, fordi du er planlagt til at arbejde. Hvad jeg fortæller dig er at holde sig til tidsplanen 99% af tiden (1% er for den fleksible tid). Hvis dit barn ønsker at gå i zoologisk have, men du behøver ikke som planlagt indtil onsdag, lad dem vide, at lige nu er tid for dig at arbejde, men på onsdag kan du gå i zoologisk have.
Gøre en til at gøre listen. Hver gang jeg tænker på noget, der skal gøres, tilføje jeg det til min opgaveliste i Outlook. Derefter, når jeg sidder til min blokke af tid, jeg ser på min opgaveliste og se hvad falder under Hvad min tid er blokeret. Dette gør sikker på, at jeg ikke sidder omkring prøver hen til regne ud hvad man skal gøre, eller forsøger at huske hvad det var jeg ønskede at gøre. Det holder mig på mine tæer, og får tingene gjort meget hurtigere.
Være villig til at ændre din tidsplan. Som dit liv ændrer sig, så vil din tidsplan. Være fleksible nok til at ændre det, men være fair over for dig selv og din familie, når du ændrer den. For eksempel, har jeg små børn, så min tidsplan er baseret på deres tidsplan. Min dag arbejdstid er under nap tid for dem. Da de var mindre og tog 2 nationale handlingsplaner (aahh, det var dagene), så havde jeg 2 blokke til nap. Men, ja, de til sidst stoppede med 2 lur, og nu jeg var nødt til at gøre en lang gade. Mange er pakket ind i 2 timer. Jeg sørge for, at jeg tage sig af virksomhederne, der ikke kan gøres om aftenen. Klienten kalder og emails der har brug for et svar. Forskning, der skal foretage en opringning opringninger færdig, osv.
Nyd dig selv. Ikke gøre din tidsplan så stiv der ikke er tid til leg. Planlægge tid til leg. Hey, jeg har en time om dagen der er afsat til at se Days of Our Lives (ingen vittigheder venligst). Jeg tape det, og derefter når det er bekvemt for mig og min tidsplan, jeg tager sig tid til at slappe af og se den.
Nu hvor jeg har sagt alt dette, være fleksibel i din tidsplan og hvis solen er ude, gÃ¥ til parken og fodre fuglene. Bare sørg for at tage sig af dig selv, og tage sig af alle dine “forpligtelser” ved at være klogt om din tid.
© 2005 JERPAT virtuelle assistenter

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.